Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Τα 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις κατά τη διάρκεια του σεξ!

Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να γίνουν, όποιες και αν είναι οι προτιμήσεις σου στο σεξ…


Ναι, οι σεξουαλικές επιλογές του καθενός είναι επιλογή τους και δεν πρέπει να υπάρχουν ταμπού και απαγορεύσεις. Υπάρχουν όμως και εκείνοι οι άγραφοι κανόνες για μερικά πράγματα που δεν πρέπει να συμβούν σε καμία των περιπτώσεων…


Δες τα 5 πιο τρανταχτά παραδείγματα:

#1 Δεν ξεστομίζεις λάθος όνομα:

Αυτό συγχωρείται μόνο σε role-play sex game και σε καμία (μα καμία) άλλη περίπτωση! Ακόμα και αν είσαι κολλημένη με τον πρώην, έχε καλά στο μυαλό σου ότι το όνομα του πρέπει να μείνει μόνο στο μυαλό σου σε περίπτωση που κάνεις σεξ με άλλο άντρα.

#2 Η σιωπή:

Μπορεί να μην σου αρέσει το dirty talking και οι φωνές, αλλά προσπάθησε να πεις στο σύντροφό σου τι θέλεις εκείνη τη στιγμή. Όχι μόνο θα τον ανάψει αλλά θα έρθεις και εσύ ευκολότερα στην κορύφωση!

#3 Μη φεύγεις αμέσως:

Ακόμα και αν μιλάμε για ένα one night stand το να ντύνεσαι και να φεύγεις δεν θα σε οδηγήσει πουθενά. Μόλις είχες μια πολύ προσωπική στιγμή με κάποιον, τουλάχιστον ευχαριστήσου το…

#4 Μην ξεχνάς τα φιλιά:

Ένα φιλί μπορεί να απογειώσει τη σεξουαλικότητα του συντρόφου σου και να σας οδηγήσει στον… παράδεισο! Μην ξεχνάς ότι μερικές φορές τη λύση δίνουν τα πιο απλά πράγματα.

#5 Μην προσποιείσαι ότι κάτι σου αρέσει:

Γενικότερα μην  προσποιείσαι, αλλά ειδικότερα μην το κάνεις με στάσεις και καταστάσεις που δεν σε ευχαριστούν. Ακόμα και αν ο σύντροφός σου τρελαίνεται, αν εσύ το κάνεις με το ζόρι και θα το καταλάβει αλλά και δεν θα απολαύσεις τη στιγμή! Βρείτε τι σας αρέσει και δουλέψτε πάνω σε αυτό για αμοιβαία ευχαρίστηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου