Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά ή μήπως κοιτά αναλόγως το… ζώδιο;

Αλήθεια, εσείς θα ερωτευόσασταν κάποιον με τον οποίο θα είχατε διαφορά ηλικίας; Διαβάστε πως αντιδρά το κάθε ζώδιο στην προοπτική μας τέτοιας σχέσης!


Σχέσεις με διαφορά ηλικίας.. άλλους τους παραξενεύει, άλλους τους ενοχλεί, και για άλλους είναι αυτό ακριβώς που επιδιώκουν. Δείτε τι απαντήσεις δίνει γι αυτό η αστρολογία!


Κριός
 Ο Κριός, που αναζητά τον έλεγχο, εύκολα θα έκανε δεσμό με ένα άτομο μικρότερης ηλικίας. Πιστεύει πως έτσι θα του δοθεί η δυνατότητα να έχει τον ηγετικό ρόλο, να θέσει τους όρους του στη σχέση και να ‘‘πλάσει’’ το σύντροφό του με βάση τις δικές του επιθυμίες.

Ταύρος
Ο Ταύρος ζητά την ηρεμία και την ασφάλεια. Έτσι, θα έκανε σχέση με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας από τον ίδιο, εφόσον θέλει ένα ώριμο και κατασταλαγμένο συναισθηματικά άτομο, δίπλα στο οποίο θα μπορεί να βρει ηρεμία και αλληλοκατανόηση.

Δίδυμοι 
Ο Δίδυμος θέλει να τα δοκιμάσει όλα στον έρωτα, έτσι δεν διστάζει να προχωρήσει σε μια σχέση με μεγάλη διάφορα ηλικίας, είτε αυτή είναι προς τα κάτω είτε προς τα πάνω. Πιστεύει πως έχει να κερδίσει πολλά σε επίπεδο εμπειριών, τόσο από ένα μεγαλύτερο, όσο και από ένα μικρότερο άτομο.

Καρκίνος
Η διαφορά ηλικίας είναι κάτι στο οποίο δεν δίνει σημασία ο Καρκίνος όταν ερωτευτεί, αν και κατά βάθος, προτιμά άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, αφού το ζητούμενο του είναι η συναισθηματική ασφάλεια. Αν ο σύντροφός του καταφέρνει να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες του Καρκίνου, η ηλικία του δε θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Λέων
Ο Λέων επιδιώκει να είναι με συντρόφους μικρότερης ηλικίας από τον ίδιο. Του αρέσει να έχει τον έλεγχο της σχέσης, αν μάλιστα αισθανθεί πως το ταίρι του είναι εξαρτημένο από εκείνον, η κατάσταση θα είναι ιδανική!

Παρθένος 
Είναι από τα άτομα που θα δώσουν μεγαλύτερη σημασία στη συμπεριφορά κάποιου και λιγότερη στην ηλικία. Θα προτιμήσει βέβαια ένα άτομο με το οποίο δεν θα τους χωρίζει μεγάλη διαφορά, αν όμως βρει αυτό που ψάχνει σε μια μικρότερη ή μια μεγαλύτερη ηλικία, δε θα απορρίψει τη σχέση.

Ζυγός
Ο Ζυγός αποζητά από μια σχέση την αθωότητα, την τρέλα και τον αυθορμητισμό και θεωρεί πως αυτά μπορεί να του τα προσφέρει μόνο ένα άτομο μικρότερης ηλικίας. Άλλωστε και ο ίδιος θέλει να δείχνει νεότερος, οπότε και η επιλογή του ερωτικού συντρόφου θα είναι ανάλογη.

Σκορπιός 
Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που αναζητά συνεχώς το καλό sex. Δε θα διστάσει να προχωρήσει σε σχέση με ένα μεγαλύτερο του άτομο, καθώς πιστεύει ότι θα έχει μεγαλύτερη εμπειρία στο κρεβάτι! Η σεξουαλική επικοινωνία άλλωστε, είναι το κριτήριο με το οποίο θα επιλέξει ο Σκορπιός το σύντροφό του.

Τοξότης
Λόγω της παιδικότητας του, ο Τοξότης θα μπορούσε εύκολα να κάνει σχέση με ένα νεότερο άτομο. Αναζητά την αθωότητα και την τρέλα, που πιστεύει πως δε θα βρει σε ένα πρόσωπο μεγαλύτερο ηλικιακά.

Αιγόκερως
Ο σοβαρός και ώριμος συναισθηματικά Αιγόκερως, κάλλιστα θα μπορούσε να κάνει σχέση με ένα μεγαλύτερο άτομο. Αναζητά την υπευθυνότητα και την πνευματική και ψυχική επικοινωνία σε μια σχέση. Αυτό, πιστεύει ότι θα το βρει σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, λόγω των εμπειριών που έχουν.

Υδροχόος
Δεν θα σταθεί εμπόδιο η διαφορά ηλικίας για τον Υδροχόο, από την στιγμή που μπορεί να επικοινωνήσει και να πάρει κάτι το ξεχωριστό από μια σχέση. Σε γενικές γραμμές πάντως, θα προτιμήσει να κάνει σχέση με άτομο της δικής του ηλικίας, αφού πιστεύει πως έτσι θα υπάρχουν περισσότερα κοινά στοιχεία μεταξύ τους.

Ιχθύες
Θέλει να νιώθει την σιγουριά και την εμπιστοσύνη σε μια σχέση ο Ιχθύς. Αναζητά την λογική και την ασφάλεια. Αυτά τα στοιχεία θεωρεί ότι μπορεί να τα βρει σε ένα μεγαλύτερης ηλικίας άτομο, έτσι δε θα διστάσει να συνάψει σχέση μαζί του.

 antenna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου