Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Τι τραβά τα ανδρικά βλέμματα σε μία γυναίκα

Πάμπολλες μελέτες για το ποια γυναικεία χαρακτηριστικά μπορεί να ελκύουν έναν άνδρα και το τι ακριβώς τον κάνει να επικεντρώνει την προσοχή του σε μια συγκεκριμένη γυναίκα, έχουν γίνει κατά καιρούς...


Συνήθως όλες τους αναδεικνύουν ένα χαρακτηριστικό το οποίο μπορεί να τραβά τα ανδρικά βλέμματα. Τελικά ποιο είναι το χαρακτηριστικό αυτό της γυναίκας, που μπορεί να σαγηνέψει έναν άνδρα; Είναι ένα ή πολλά;


Για να δώσει ο εγκέφαλος το σήμα για να αρχίσει η ερωτική έλξη πρέπει να υπάρχει ένας συνδυασμός παραγόντων: Μυρωδιά, φωνή, βάδισμα, καμπύλες και χρώμα ματιών, στον ιδανικό συνδυασμό. Βάσει των σχετικών ερευνών που έχουν γίνει, παρουσιάζονται αυτά που σε κάθε τομέα αναδείχθηκαν ως ιδανικά. Συγκεκριμένα:

Φωνή

Οι άνδρες μαγνητίζονται από τη σταθερή φωνή που δεν παραπέμπει σε γατούλα.

Άρωμα

Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του μυρωδιά η οποία μπορεί να έλξει ή να απωθήσει κάποιον λόγω των φερορμονών που είναι υπεύθυνες για τη διέγερση του εγκεφάλου και μάλιστα προκαλούν ενστικτώδεις αντιδράσεις.

Καμπύλες

Ψυχολόγοι από το Πανεπιστήμιο της Louisville στις Η.Π.Α. έδειξαν ότι τα πλούσια ή αλλιώς σαρκώδη χείλη είναι μαγνήτης για τους άνδρες.Επίσης, η πλειοψηφία των ανδρών έλκεται από ένα όμορφο γυναικείο σώμα με καμπύλες, καθώς αυτά φανερώνει γονιμότητα.

Βάδισμα

Ερευνητές από τα Πανεπιστήμια Texas A&M και New York στις Η.Π.Α. κατέστησαν σαφές ότι η ελκυστικότητα μιας γυναίκας αυξήθηκε κατά 50%,  όταν περπατούσε κουνώντας τους γοφούς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου