Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

5 λόγοι για να φύγεις στο πρώτο ραντεβού

Είναι απόγευμα Σαββάτου. Το ραντεβού που τόσο περίμενες έχει επιτέλους φτάσει. 

Εκείνο το αγόρι που σου αρέσει σου πρότεινε να βγείτε για φαγητό και εσύ έχεις περάσει όλη τη μέρα κάνοντας τα απαραίτητα beauty tricks...

Μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωση, μαλλιά, καθαρισμός προσώπου, σωστό μακιγιάζ και ένα μαύρο φόρεμα.. είναι όλα στην εντέλεια. Αναχωρείς για το ραντεβού και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα.


Σε στήνει στο ραντεβού. Δεν υπάρχει χειρότερη εικόνα από μια γυναίκα να περιμένει μόνη της σε ένα τραπέζι. Εκτός και αν έχει συμβεί κάτι εξαιρετικά σημαντικό, η αργοπορία κρίνεται επιεικώς απαράδεκτη.

Δεν σου κερνάει το γεύμα. Εντάξει, είσαι κορίτσι που εργάζεται και θεωρείς τον εαυτό σου ανεξάρτητο, αλλά το να κεράσει ο άνδρας (τουλάχιστον στο πρώτο ραντεβού) είναι ένδειξη καλού savoir vivre.

Μιλάει ακατάπαυστα για τον εαυτό του. Ιδανικά θα ήθελες να δείξει μια απεριόριστη επιθυμία για να μάθει όσα περισσότερα γίνεται για εσένα. Αντί αυτού προτιμάει να πολυλογεί για τον εαυτό του, διακόπτοντας τις δικές σου παρεμβάσεις.

Είναι ατημέλητος. Η εμφάνιση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, όχι τόσο για το προσωπικό status, αλλά για το πώς κάποιος κινείται μέσα στην καθημερινότητά του και πώς επιθυμεί να στέκεται δίπλα σε μια κοπέλα.

Αναφέρεται στις πρώην ή στη μαμά του. Απαράβατος κανόνας να μην αναφερθούν ονόματα ή ακόμα και εμπειρίες με πρώην κοπέλες. Αν τον σπάσει, υπάρχει θέμα. Και το ζήτημα με τη μητέρα όλες ξέρουμε σε ποιο σημείο μπορεί να γίνει προβληματικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου