Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Μπορεί να μειωθεί το μέγεθος του ανδρικού μορίου με τα χρόνια;

Οι ειδικοί εξηγούν πώς ένα πέος αλλάζει σε σχήμα, εμφάνιση και σεξουαλική λειτουργία καθώς ένας άνδρας μεγαλώνει.


Δεν είναι μυστικό ότι η ανδρική σεξουαλική λειτουργία μειώνεται με την ηλικία, μιας και πέφτουν τα επίπεδα τεστοστερόνης. Επίσης, η ηλικία φέρνει μείωση στον όγκο του σπέρματος και την ποιότητα του καθώς και στη στυτική δυσλειτουργία.


Νέα μελέτη, ήρθε να αποδείξει ότι με τον καιρό ακόμα και στο ίδιο το πέος μπορεί να συμβούν σημαντικές αλλαγές, καθώς ο άντρας προχωρά από τη σεξουαλική του ακμή- περίπου τα 30 για τους περισσότερους- στη μέση ηλικία και τέλος στα γεράματα.

Ποιες είναι οι αλλαγές που έρχονται με τα χρόνια:

#1 Στην Εμφάνιση:Αλλαγή στο χρώμα στη βάλανο λόγω μειωμένης ροής αίματος αλλά υπάρχει και μια περιορισμένη απώλεια τριχοφυΐας.

#2 Στο μέγεθος: Καθώς η πρόσληψη βάρους και το συσσωρευμένο λίπος στην κοιλιά κάνουν το πέος να μοιάζει πιο μικρό.

Βέβαια οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η μείωση –και σε μήκος και σε πάχος- τυπικά δεν είναι δραματική, όμως μπορεί να είναι διακριτή. «Αν το πέος ενός άνδρα σε στύση είναι 15 εκατοστά όταν είναι στα 30, μπορεί να είναι 12,5 ή 14 όταν φτάσει τα 60 ή 70».

#3 Ευαισθησία: Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει πως το πέος χάνει την ευαισθησία του με τον καιρό. Αυτό μπορεί να δυσκολεύει τη στύση και τον οργασμό.

Μπορούν τα παραπάνω facts να καταστρέψουν την ερωτική ζωή του άντρα;

Όπως λένε οι ειδικοί, δεν είναι απαραίτητο να επηρεάσουν οι συγκεκριμένες αλλαγές την ερωτική ζωή του άντρα. Μάλιστα, πρόσφατη έρευνα μπορεί να έδειξε μείωση στην ερωτική λειτουργία, τη λίμπιντο και την εκσπερμάτιση αλλά όχι απαραίτητη μείωση στη σεξουαλική ικανοποίηση.

 www.faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου